Lactants

EN PATUFET

L’aula de «En Patufet» (P0) és l’espai preparat per als infants de 4 mesos a un any. El nombre màxim d’infants per aquesta aula és de 8 i està habilitada o equipada amb tot allò imprescindible per donar resposta a les necessitats dels infants.

L’aula disposa d’un espai central on es realitzen les propostes educatives i es disposen els materials pedagògics. Com també un dormitori exclusiu per aquest grup d’infants, una zona de canviador i un office per poder preparar els aliments.

A més, l’aula té accés directe al pati petit de l’escola.

Imatge panoràmica de l’aula de lactants.

ELS TRES PORQUETS

L’aula de «Els tres poquets» (P0) també és l’espai preparat per als infants de 4 mesos a un any. El nombre màxim d’infants per aquesta aula és de 8. A més de tenir els seu propi canviador i lavabo, i accecs al pati petit de l’escola.

L’aula està organitzada i disposa dels materials necessaris pensats per les educadores, adaptada a les característiques dels infants d’aquell grup, donant resposta a les inquietuds dels infants i potenciant les seves capacitats. L’aula va canviant durant el curs i es va adaptant a mesura que el grup va creixent. L’aula de «Els tres porquets» és de tamany més gran que l’aula de «En Patufet» complementant-se d’aquesta manera les dues aules i disposar d’un espai més ampli compartit.

Foto panoràmica de l’aula de «Els tres porquets»